Privacy policy

Společnost ZONER software a.s. prohlašuje, že zpracování osobních údajů probíhá v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a od počátku jeho účinnosti 25.5.2018 i v souladu s obecným nařízením EU o ochraně osobních údajů 2016/679 známým jako GDPR (dále jako Nařízení). Pro kompletní informace o zpracování osobních údajů společností Zoner software navštivte dokumenty uvedené níže.

Informace k produktům Zoner Antivirus

Ve společnosti ZONER software, a.s. přikládáme ochraně osobních údajů velkou váhu. Zde najdete veškeré informace ohledně ochrany a zacházení s osobními údaji.

Zásady ochrany osobních údajů (tzv. Privacy policy) produktů ZONER antivirus

Informace k ostatním produktům a službám

Naše společnost poskytuje celou řadu různých služeb a webových stránek. Informace o zpracování osobních údajů jsou sjednoceny pro internetové služby na webu CZECHIA.COM (viz odkazy níže) a pro divizi SW na Zoner.cz.

V souvislosti s účinností nařízení GDPR jsme zveřejnili následující dokumenty sloužící pro transparentní seznámení našich zákazníků s principy a zásadami ochrany osobních údajů, na základě kterých si správci osobních údajů vybírají své zpracovatele vyhovující článku 27 odst. 1 Nařízení.

Kompletní znění NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) je dostupné v Úředním věstníku Evropské unie.


News from Development

Redesign of Android apps

Zoner AntiVirus Free and  Zoner Mobile Security apps have been upgraded to a new, more modern design. The apps still…

Android 7 restricts ZAV features

Due to changes in system architecture, some features of Zoner AntiVirus and Zoner Mobile Security cannot be used in Android…

ZAV is compatible with Android 8 Oreo

Zoner AntiVirus Free has been updated to version 1.13.5, Zoner Mobile Security to version 1.6.5 and users of both versions…

Zobrazit záznamy

Píšou o nás

Develop of usage of HTTPS by Google statistics

It is a difficult task to estimate the rate of HTTPS usage on the Internet, so it is mostly based…

HTTP is dead in Chrome since July

Launching Chrome 68 will be a turning point for the world of the Internet: Any website with no SSL/TLS certificate…

Why are code signing certificates indispensable?

You may not be a direct user of code signing certificates, but you have certainly (though unconsciously) worked with them…

Všechny články

Novinky z blogu

New website

We are pleased to announce that we have launched a new ZONER AntiVirus website. In addition to the Czech language,…

Číst blog